Drag to reposition your photo
Cancel
Save

Krokodili Al

Male. Lives in Tirana, Albania. Born on April 2, 1989. Is married.
Sponsored
About Me
Krokodili me yje të cilën https://krokodili.al/ mund ta shohim horoskopi nga Toka. Mikrokozmos jemi ... View More
Sponsored

Status Update

Krokodili Al
Personat e lindur nën shenjën e Shigjetarit janë shumë të gjallë dhe me humor, që do të thotë se do të kënaqen të argëtohen me partnerët e tyre. Partnerët që janë njësoj të hapur, me siguri do t'i për... View More
Be the first person to like this.