Drag to reposition your photo
Cancel
Save

Krokodili Al

Male. Lives in Tirana, Albania. Born on April 2, 1989. Is married.
Sponsored
About Me
Krokodili me yje të cilën https://krokodili.al/ mund ta shohim horoskopi nga Toka. Mikrokozmos jemi ... View More
Sponsored
Krokodili Al
Shenja e zodiakut Shigjetari shpesh fiton reputacionin e filozofit në mesin e shenjave të tyre të zodiakut. Ata me të vërtetë kanë një aftësi të madhe për t'u përqëndruar, por kjo mund të jetë për t'u... View More
Be the first person to like this.
Larry
ENGLISH PLEASE!
December 22, 2020
Krokodili Al
Personat e lindur nën shenjën e Shigjetarit janë shumë të gjallë dhe me humor, që do të thotë se do të kënaqen të argëtohen me partnerët e tyre. Partnerët që janë njësoj të hapur, me siguri do t'i për... View More
Be the first person to like this.
Krokodili Al
Foto te shenjave te horoskopit
Like (3)
Loading...
3
Load More